Thursday, November 27, 2014
Wi-Fi, Coffee, Cable TV

Welkom!

De Quail Park Lodge is centraal gelegen tussen de Noord-Rim van de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon en Zion National Park. Gelegen tussen Salt Lake City en Las Vegas, in het centrum van het zuiden van Utah, Arizona en het noorden van de bekende nationale parken en monumenten, de Kwartel Park Lodge is een perfecte Stopplaats voor families die reizen op een road trip of iemand het verkennen van het zuidwesten.

Ten eerste werd geopend in 1963, Kanab's Quail Park Lodge is gerenoveerd in de lente van 2008 toe te voegen aan de hedendaagse voorzieningen zijn klassieke motel langs de weg flair. De updates zijn zeker de alle reizigers. We hebben de buitenkant van het motel terug naar zijn oorspronkelijke voelen met klassieke retro kleuren en een vernieuwd zwembad. We hebben zelfs klassieke cruiser fietsen kunt huren! Inside, we hebben een update van de kamers en suites met triple-dekkleden bedden, pluche kussen-aangevuld matrassen, dekbedden, zoals vast-en heerlijk zachte handdoeken. Wij zijn ook toegevoegd hedendaagse kunst en moderne voorzieningen om uw verblijf in het zuiden van Utah zo plezierig en comfortabel mogelijk te maken. Al onze kamers zijn voor 100% niet-roken. Voor de zakelijke reiziger hebben we freewireless toegang tot het internet in alle kamers en de toegang tot het kopiëren en faxen.

De Kwartel Park Lodge is gelegen aan de schilderachtige snelweg 89 in het hart van Kanab, die bekend staat als Utah's beroemde Little Hollywood. Neem een paar stappen van het motel en u zult zien waarom Kanab werd gekozen als decor voor talloze Hollywood-films die dateert uit 1924. Van de opvallende Kanab Creek Canyon achter het motel aan de Frontier Movie Town net boven de straat en de torenhoge rode vermiljoen kliffen rondom, Kanab en de Kwartel Park Lodge heeft iedereen iets te vinden is.

De receptie is geopend van 7 uur tot 10 uur en serveert vers fruit en koffie iedere ochtend. Ons deskundig personeel, met inbegrip van verschillende Kanab moedertaal is, zullen u graag helpen met de routebeschrijving, tour tickets, plaatselijke geschiedenis, diner reserveringen en meer. Ons doel is om uw bezoek aan Kanab zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedereen is van harte welkom in ons motel. Met onze grote prijzen, gunstige ligging, vriendelijk en hoffelijk personeel huispersoneel kunt u niet verkeerd gaan. We zien u in Kanab, Utah's Quail Park Lodge en waaruit blijkt waarom wij zeggen "Classic Style, hedendaags comfort."

 

 

 

Quail Park Lodge
125 N. 300 W. (Hwy 89)
Kanab, UT 84741
P: 435.215.1447    F: 435.644.3651
info@quailparklodge.com